Προβολές σελίδων τον προηγούμενο μήνα

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Σ.Δ.Ο.Ε

Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011 στην ταβέρνα του Σίμου στο Εμπόριο πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Σ.Δ.Ο.Εοδραίας. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών τα περισσότερα μέλη του συλλόγου και αρκετοί φίλοι, επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η νεοεκλεγείς Δήμαρχος Εορδαίας κα Παρασκευή Βρυζίδου, οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Μπίγγας και Καραίσκος καθώς και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι φίλοι και συναθλητές από τον σύλλογο Σ.Δ.Υ.Κοζάνης καθώς και από την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Εορδαίας.
Το σύνολο των ομιλητών που απηύθυναν χαιρετισμό ευχήθηκαν υγεία και καλά χιλιόμετρα σε όλους με την προσδοκία τον επόμενο χρόνο να έχουμε περισσότερες επιτυχίες και φυσικά μεγαλύτερο αριθμό μελών τα οποία θα μυηθούν στην ομορφιά του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Ο τυχερός της βραδιάς ήταν το μέλος του συλλόγου Πούταλης Γιάννης ο οποίος κέρδισε μία δωροεπιταγή για την αγορά αθλητικού υλικού από γνωστό αθλητικό κατάστημα της πόλης.
Το ΔΣ του Σ.Δ.Ο.Εορδαίας και το σύνολο των μελών εύχονται καλή χρονιά και υγεία σε όλους με προσωπικές και οικογενειακές επιτυχίες.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο παιδιά. έμαθα περάσατε ωραία. εγώ δεν μπόρεσα να έρθω, είχα πολλές υποχρεώσεις. Άλλωστε ήρθε η Δήμαρχος κι έτσι οι περισσότερες απουσίες δεν ήταν αισθητές!!! Καλή συνέχεια, καλή δύναμη και πολλά χλμ σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή