Προβολές σελίδων τον προηγούμενο μήνα

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 06/04/2014 για άλλη μια φορά ο σύλλογος μας θα δώσει δυναμικό παρών στον 9o Mαραθώνιο Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης με αποστολή 60 ατόμων.
Η φετινή συμμετοχή του συλλόγου μας στην συγκεκριμένη διοργάνωση έχει όμως ιδιαίτερη σημασία ……
Για πρώτη φορά θα συμμετέχουν οι αθλητές του συλλόγου μας Αχιλλέας ΤΣΑΚΙΛΤΣΙΔΗΣ μαζί με τον μικρό Γιαννάκη Μητρούλη με το αναπηρικό του αμαξίδιο …..Το δίδυμο που συγκίνησε όλη την Ελλάδα με την συμμετοχή του και τον τερματισμό στον 31 ΚΜΑ Αθηνών……….Που έκανε όλους να αναθεωρήσουν πολλά πράγματα για την ζωή και τον αθλητισμό….
Θα τρέξουν όμως για έναν ειδικό σκοπό….. Πρόκειται για τον 16χρονο Νίκο Γούλα, από την Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος είναι αναγκασμένος να ζει καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο, εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας που έχει προσβάλει τους μύες του. Η μητέρα του Νίκου , κα Πιπεράκη Μαρία έχει αφιερώσει τη ζωή της στο μικρό Νίκο, μην έχοντας όμως βοήθεια από πουθενά, καθώς είναι μια διαζευγμένη γυναίκα, που αναγκάστηκε να μεγαλώσει μόνη της τα τρία της παιδιά.
Και επειδή τα προβλήματα σε αυτή την οικογένεια δεν έχουν τελειωμό, πρέπει να επισημανθεί επίσης ότι ο μικρός Νίκος δεν δικαιούται το προνοιακό επίδομα, τουλάχιστον μέχρι να εξεταστεί από το ΚΕΠΑ. Αν το ποσοστό αναπηρίας που θα του δοθεί είναι πάνω από 80%, τότε ίσως υπάρχει ελπίδα να πάρει αυτό το επίδομα.
Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται να γίνει σύντομα, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι αυτές οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες, και ξεπερνούν το ένα έτος αναμονής. Σε αυτή την περίπτωση καλείται ο κόσμος να βρεθεί και πάλι δίπλα σε αυτή την οικογένεια και να βοηθήσει όσο μπορεί καταθέτοντας ακόμα και το μικρότερο ποσό, στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για το σκοπό αυτό.
Για τον ανωτέρω ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ θα ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ στον 7ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας Τρικάλων καθώς επίσης και στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» και καλούμε όλον τον κόσμο, δρομείς και μη , να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν…….
Ο λογαριασμός αυτός βρίσκεται στην Τράπεζα Πειραιώς, με αριθμό 6273-010128-674, και εμφανίζεται στα ονόματα Νίκος Γούλας και Μαρία Πιπεράκη.
Την ίδια μέρα διεξάγεται και ο 57ος Αριστοτέλειος Μαραθώνιος Μακεδονίας όπου θα λάβουν μέρος 9 μέλη του Συλλόγου μας....
Τέλος είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σε όλα τα μέλη αλλά και στους φίλους τους συλλόγου μας ότι ο ΣΔΟ Εορδαίας κατέλαβε (και επίσημα πλέον) την 3η θέση στην Γενική κατάταξη των συλλόγων Δρομέων Υγείας στον 7ο Ημιμαραθώνιο Θανάσης Σταμόπουλος (Καλαμπάκας - Τρικάλων) που έλαβε χώρα την 16/03/2014...Οι πέντε αθλητές του συλλόγου μας που έκαναν τις καλύτερες επιδόσεις και στους οποίους οφείλουμε την 3η μας Θέση ήταν οι:
30 ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΚΗΣ 01:21:41 01:21:41
49 ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΙ∆ΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗΣ 01:23:56 01:23:55
55 ΠΕΓΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ 01:25:00 01:25:00
60 ΣΙ∆ΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ 01:25:20 01:25:20
70 ΜΑΝΩΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ 01:26:38 01:26:37
Ένα μεγάλο μπράβο όμως ανήκει και σε όλους τους αθλητές του συλλόγου μας που μας κατέταξαν ως μια από τις πολυπληθέστερες αποστολές στην Διοργάνωση.......
Ο Σύλλογος Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας συνεχίζει δυναμικά την ανερχόμενη πορεία του.....
ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΛΤΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου